f

Tuesday, July 27, 2010

Day 17 — An art piece (painting, drawing, sculpture, etc.)




Aku lukis ni time kelas Compensation hari tu. Bila tengah marah, dia memang akan jadi macam ni. Obviously aku tak boleh tumbuk orang live sebab aku rasa kalau aku tunjuk penumbuk aku, sumpah orang tak lari. Gelakkan aku ade la. Jadi, sedar diri penumbuk sungguh kecik, lalu lukis je kat notes lecturer bagi uwuwuwuwu T___T

Maka untuk segmen ni, korang anggap je la penumbuk aku besar dan cuba lah amati lukisan aku dengan kadar sungguh gerun dan meremang bulu roma.




MASTERPIECE. CAKAP SEKARANG! *PAKSA*






 
Norhana Rosmida