Ucapan raya yang advance, ikhlas ni jangan ragu ragu.




OMG NAK RAYA. OMG NAK RAYA. OMG ROOMATE JUGA EXCITED SEDANG PASANG LAGU RAYA.


Dah lama tak raya. Dah lama tak dapat duit raya. Dah lama tak pura pura buat muka budak darjah 6 lepas tu mesti dapat duit raya. Dah lama tak makan banyak banyak pagi raya sampai perut overload lepas tu nanti malam malam takut nak berak sebab toilet kat rumah atok ada kat luar. Ok rindu juga nak main cop cop toilet bila nak mandi pagi, sekoq sekoq wajib bangun awal dan beratur. Tak berani bangun lambat kerana di khuatiri tokwan akan menjeling dan tak bagi duit raya.


Kawan kawan dan bloggers jemput datang raya rumah I kat Ipoh okay. I masak kan magee letup slurpp yang boleh slurpppp dari mangkuk lepas tu tiba tiba telinga berasap fuyyoh.



Sorry sebab over buat entry raya awal awal. Terlalu tak tahan dengan gejolak perasaan raya hingga terpaksa di lontar di sini. Segala salah cakap, salah tulis, salah tegur, segala lawak lawak yang tak jadi, segala kutukan depan dan belakang, serendah rendah hati aku mintak maaf. Ok banyak lagi nak mintak maaf, tapi jangan risau. Raya kan sebulan. Ngeh ngeh ngeh.


Selamat Hari Raya (walaupun awal lagi) dan selamat bercuti 2 minggu. Ya lepas cuti 2 minggu pun kau memang selamat kan sebab test, presentation, report borlambak lambak kau nak kena buat, setannnnn.


Oh okay tak jadi nak eksaited bye.





14 comments:

aTiKa aTeRkaH said...

selamat hari raya hanna...pos sikit maruku kat aku okeh??haha

Fatul Akrul Ramli said...

selamat hari raya si kecil

otak ketat said...

dtg raya rumah kau ada serve maruku tak? hehe. selamat hari raya weh!

hannamaruku said...

atika : takde pos2. dtg raye tros umah aku! hehe.

fatul : bile nak blnje si tinggi...

otak ketat : mane ade maruku. aku nak serve magee je. kah kah.

nyna said...

selamat hari raya hanna :)
sme lah kita.
lps cuti menderita lah byk keje nk disubmitkan.
haha

Atilia said...

slmt hari raya!

WaFa ShaHiRaH said...

slamat hari raya :)

twinkle twinkle said...

waaa excited nye die ;D

Ainee Cumi said...

Woah! Nak alamat, nak alamat!

mohd syafiq said...

selamat hari raya..setuju ckp eik atika tu..pos maruku sket sempna raya nie...hehe

Faiz Naquiddin said...

hi hana.. selamat hari raya juga.. mcm kenal je gambar ni ;)

Nadia said...

Selamat hari raya juge yanggg! Snap picx banyak banyak letak lat blog tauuu! Btw, comelll la icon hanna "mr. Mushroom" tuuu. :) *suka suka*

eka said...

selamat hari raya cs hanna , jgn nakalnakal tau ? hehee (:

hannamaruku said...

nyna : same2 lah kite menderita T__T

Atilia : selamat! selamat! :D

WaFa ShaHiRaH : selamat! :D

twinkle twinkle : ngeh ngeh :P

Ainee Cumi : ala tak pyh. nnty dtg la ngan syahirah! hehe

mohd syafiq : uish ni lagi satu nak maruku :P


Faiz Naquiddin : kenal la. u yg tngkap :)

Nadia : hehe. okay will do :))

eka: ish ish tak nakal :P

Search This Blog

Powered by Blogger.