Day 23 — A YouTube video : The Little Rascal










Kecit kecit dah pandai jadi sweet. Siap nyanyi usap usap dagu lagi. COMEL NAK MAM.




Cerita The Little Rascal ni dah lama. Time semua kecik kecik hingus cerita ni keluar. Sekarang semua dah besar panjang dah hengsem hengsem. Okay takde la semua sangat. Padahal Alfafa sorang je yang paling hengsem. Cerita dia pasal budak budak kecik lelaki ni ada buat persatuan benci perempuan, tapi si Alfafa ni tibatiba ter betray pulak kumpulan dia sebab dia dah jatuh cinta kat Darla, tapi damnnnn tak nak mengaku. Video kat atas ni konon konon Alfafa tengah tulis surat benci Darla sebab nak mengaburi mata kawan kawan dia yang bajet nak benci perempuan la kan. Tapi sebenarnya tengok tengok kat surat dia, dia tulis benda benda sweet je comeeeeeeeeel :') Korang kalau rajin tengok ah full movie dia kat youtube. Comel kot. Aku dok addicted tengok lagu youuu areee so beautifullll tu dekat 45 kali sehari. Comel gilak.





Betul la orang cakap, kalau kecik kecik tak hengsem, besaq besaq jadi hot gitu.



Eh? You tube video ke? HAHA. Layankan je. Bye










Search This Blog