Thursday, February 10, 2011

Hai MatLuthfi.





Siapa ingat lagi dengan video ni? Yang ucapan selamat hari ibu oleh seorang lelaki mata sepet hidung mancung loghat kedah piauuuuu. Aku ingat lagi dulu video dia famous, lepas tu tiba tiba dia private semua video dia oh downnnn gila.




Cukup kacak bagi seorang anak lelaki yang tak malu segan silu bagi tau dunia yang dia sangat menghargai mak dia.



Dan sekarang tak down dah, sebab MatLutfhi is backkkkkkkkkkkk! Sorry AnwarHadi, I kena curang. Lepas tu aku baru tau lepas Aimi share video kat FB, losssah.

Dan lepas tu kenapa aku rasa kali ni S dia macam SHH SHHH pierre andre? Double comeyh.





Apa guna pelakon korporat, pada penonton hidup melarat.

Mengapa tayang cinta terhalang, bila rahmat Tuhan tebar melayang.

Hantu sudah penat, tunggu manusia cari malaikat.



***

Aku suka video-video dia, sebab jalan cerita ada isue, dan solution. Sinis dan kelakar yang bergaya.


NI MESTI BEBUDAK LAKI SUKAAAA.



Bergayaaa bergayaaaa.



ALA LAGIPON SEBAB DIA SEPET MACAM AYED AMEL KAN SEBAB TU KAU KATA DIA BERGAYA KAN PANG KANG.





13 comments:

faiznaquiddin said...

hana dan mamat sepetnye..kembali lagi..

ZuHa BuDak KamPunG said...

suke tengok video tuk mak die tu! cute sangat. =))

BEJAHAHA ™ said...

Bejah suka yang mercun bola tu, sangat bengong hahaha

zidEL zhafiz said...

muka dia cam razali hussin ar...~~~

zarifahmr said...

asal mamat ni cam setail ah cam eh cute ah cam eh nak ngorat ah eh ehh

k h a d i j a said...

eah, tawu tawu. dulu selalu dok sekodeng vdeo dia. dia ngn adik dia serasi bersama. lepas tu mmg hilang sekejap.

oemgee. dah ade balik eah. suka suka :D
oh, btw, babai anwarhadi juga. HAHA

hannamaruku said...

@ faiz
kehkehkeh

@ zuha
tau takpee

2 bejahaha
kan? lawak gila haha

@ zidel
ceh tak ah dia lagi hensem

@ zarifahamr
eh eh awk ni, fatul yg plg setail kot? :P

@ khadija
hahaha anwarhadi pn best, tapi matlutfhi lagi best sbb tau dia dulu :B

Salfiza said...

semua video pun comey2...hihi

CikKaikazie said...

sumpah chomel gilewwwwwwww

hannamaruku said...

@ salfiza
kannnnnn ;)

@ cikkaikazie
kehkeh jangan nak sumpah sangat :P

zidEL zhafiz said...

ko suke kan hana video kencing2 tuh..ahaha~~~

anyss said...

saya jatuh cinta. *err?? apakah? HAHA

Ainee Cumi said...

Tau takpe. Sebab muka dia macam fayed amil tu sebab kak ana uke an? an??

Tapi memang best ah video dia tak buhsan.. Bersahaja je. I like ahh!