Wednesday, March 23, 2011

BHR 06 b.




Tebiat dowh malam-malam ni taktau nak buat apa, khatam habis semua folder time Degree lepas tu sengih sorang-sorang tengok muka kemaen belemuih. Dia kalau tengok gambar gambar dulu, kena ada background music lagu Samson Kenangan Terindah. Baru tiba tiba nangis mata bengkak, lepas tu mak tanya, ALONG NANGIS?


EH TAK LAH. BARU LEPAS POTONG BAWANG.



Jawapan pesen artis. Padahal tah tahun bila kau pergi dapur nak potong bawang tah. Pang muka, besepai.






Tahap eksaited nak jumpa budak budak atas hari jumaat ni, memang tak boleh digambar gemborkan dengan apa-apa ayat selain jeritan batinku memanggil manggil di dalam hati, WOI! TAK SABAR NAK JUMPA KORANG LA GILA!



4 comments:

data:comment.author/> said...

haha, eceh, kenangan terindah ye. lagu tu pun nostalgik habis for me. teringat life masa sekolah asrama dulu >.<

data:comment.author/> said...

haha, eceh, kenangan terindah ye. lagu tu pun nostalgik habis for me. teringat life masa sekolah asrama dulu >.<

data:comment.author/> said...

mana satu tah yang nama norhanarosmida tah

*kekerut dahi*

data:comment.author/> said...

cikgu dulu kuat kelentong.
cikgu ajar 1+1=2

tapi bila tanya kawan-kawan dorang cakap 1+1 = 2 la gila!

VISITORS

 
Copyright © 2018 Norhana Rosmida. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.