Wednesday, November 9, 2011

Macam mana nak sorok muka time menangis?




Taklah kali ni bukan post nak mengeluh ke apa. Cuma aku ni taktau la, bila aku menangis, aku memang tak boleh nak stop mata EH TAKMO NANGES EH TAKMO TAKMO. Lagi suruh tak nangis, lagi aku nangis. Tambah tambah bila orang tegur, Eh hanaaaa kau nangis ke?


Nak buat macam mana, manager tempat kerja garang. Aku jenis mak enon tak boleh control perasaan, lari pegi surau lepas tu sambil sembahyang sambil nangis. Apoda. Lepas tu konon boleh control muka, basuh muka banyak banyak dengan air, tapi bila masuk kerja balik dia akan turned out jadi pucat gila muka aku. Jadi macam mana nak sorok muka time nangis?


Habis masuk department sumorang tengok muka aku nangis. Macam mana nak jadi Kak Long kawasan ni? Kena marah dengan manager pun nangis. Geli tau.



No comments: