f

Wednesday, June 20, 2012

Jamilah angkat kaki

Tadi ada sorang consultant luar bertaraf doktor dan profesor datang ofis dan hantar proposal training kat aku. Sambil sembang sembang belek belek, aku terpandang quotation dia bagi which is 4 jam taklimat, harga RM 2000.

Selang beberapa minit, aku saja mintak confirmation dengan dia, walaubagaimana pun, begitu malang sekali, sebab aku cakap laju dan aku tersalah cakap ;

OK PROF, SEKARANG KALAU KAMI NAK BUAT TAKLIMAT 4 JAM, HARGA YOU OFFER 2 RINGGIT KAN?


Dan profesor tu dah angkat kening kat aku. Diselangi bunyi bunyi setan berbisik bisik di telinga ku syahduz,

kadang-kadang kau ni bangang jugak kan.

6 comments:

Naurah Alwani said...

Hadoii! Hahaha

miza kimbum said...

wakaka XD

ღKekunangpelangiღ said...

Haha.. you better have your own reasons nak lawan hujah seorang professor nanti. :P

Cik Onie Diyana said...

haha sian org tu..kemain murah ko bagi dia ghege, hana...=)

Hanamaruku said...

amboi suka korang gelak eh. haha

Rikays mcMisery said...

jamilah kembali , katanya -.-"

 
Norhana Rosmida