Wednesday, June 20, 2012

Jamilah angkat kaki

Tadi ada sorang consultant luar bertaraf doktor dan profesor datang ofis dan hantar proposal training kat aku. Sambil sembang sembang belek belek, aku terpandang quotation dia bagi which is 4 jam taklimat, harga RM 2000.

Selang beberapa minit, aku saja mintak confirmation dengan dia, walaubagaimana pun, begitu malang sekali, sebab aku cakap laju dan aku tersalah cakap ;

OK PROF, SEKARANG KALAU KAMI NAK BUAT TAKLIMAT 4 JAM, HARGA YOU OFFER 2 RINGGIT KAN?


Dan profesor tu dah angkat kening kat aku. Diselangi bunyi bunyi setan berbisik bisik di telinga ku syahduz,

kadang-kadang kau ni bangang jugak kan.

6 comments:

data:comment.author/> said...

Hadoii! Hahaha

data:comment.author/> said...

wakaka XD

data:comment.author/> said...

Haha.. you better have your own reasons nak lawan hujah seorang professor nanti. :P

data:comment.author/> said...

haha sian org tu..kemain murah ko bagi dia ghege, hana...=)

data:comment.author/> said...

amboi suka korang gelak eh. haha

data:comment.author/> said...

jamilah kembali , katanya -.-"

VISITORS

 
Copyright © 2018 Norhana Rosmida. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.