The saiz for hati saya.





Tuhan,
boleh saya tahu berapa besar hati saya?
saya mahu tahu berapa besar hati saya.
saya mahu tahu berapa lapang nya hati saya.
berapa square feet ya?
berapa diameter ya?

Lighting dari angle mana yang boleh cerahkan hati saya?
berapa besar hati saya tuhan, saya mahu tahu.

berapa besar dosa saya tuhan, saya mahu tahu.
betapa kotor nya kadang-kadang hati ini tuhan, tolong beritahu.

**

Aku rasa macam aku adalah satu entiti kotak.
Kotak yang hidup dalam stor.

Kotak.
Digunakan atau dipergunakan?

**

Btw aku tak suka langsung dashboard baru blogger ni. Lagipun dah 2 bulan tak update blog. Aku syak mesti kau ada rasa bau petai time aku tiup-tiup sawang kat blog ni tadi.


*fuh fuh fuh*
Hah. Bau petai lagi.



0 comments:

Search This Blog