Sarawak.


I took this picture during my work trip to Kuching last week. It's just absurdly amazing. Satu kelompok awan covered  an island, dramatik sangat.

Cant get enough of taking photos inside the plane. Banyak sangat tengok luar, sampai bila time landing, tiba-tiba muntah. Lepas tu dengan comel panggil steward yang the handsomest, dan proudly said ; ENCIK. NAH. MUNTAH SAYA.


Sorry steward. Maksalahnya saya memang taktau nak buang muntah saya kat mana. Takkan nak jadi macam cerita mr bean pegi letup kat muka orang sebelah?

3 comments:

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

eee. tak alu.. tp gamba tu mmg cun sgt.

zarifahmr said...

good job bebi

ururu said...

sebab kelompok awan tu tercipta dari pulau tu sendiri. itu wap2 dari pulau tersebut. alah. u know the logic.

Search This Blog

Powered by Blogger.