Aqilah first day out!

First day lepas pantang bawak Aqilah keluar adalah pergi wedd ajen insurans yang buat polisi Aqilah, Ika. Pergh first time keluar terus mummy bawak pegi Penang bertuahnya hidup. Pehtu dapat naik mercedez atok hang pulak tu. Mak hang ni kecit kecit mana kan merasa naik mercz, toyota corolla pun belum tentu. 

First time tros travel jauh, punya la makpak Aqilah kaluit. Satu beg besau bawak barang Aqilah je. Sebab Aqilah kadang kadang refuse bf, terpaksa spare fm :'( 


Lena baby girl mummy tidur. 


Sampai Hotel muka takde mood. Lepas tu bunga besar besar tu taktau nak pegi mana. Hahah. Ni semua mummy punya pasal bosan satu badan masa pantang, semua headband dia pegi borong kat ig. 


Aqilah perangai sangat time masuk hall. Nak pulak time baca doa, dia pun sorang sorang nak baca doa jugak. Mak kelam kabut dah cuba tenang kan sebab semua dah tengok haha. 

Betul lah. Dulu berjalan berdua suka hati kau la nak berjimban jimbun. Dah bertiga ni macam2 nak tukar pampers, tiba tiba berak tiba tiba nangis. 

Allahuakbar. Penat but the best feeling ever. Ini amanah Allah. Aqilah amanah Allah. Mummy cuba jaga sebaik mungkin ya? 


There you go. One happy family at home. My baby girl is......... Mak kau ni memang fail la bab kira kira. 1 bulan 17 hari.  

1 comments:

Huda Luna said...

hahaha sampai setahun je nanti rajin kira

lepas tu lupa dah macam aku.
selalu kira balik anak umur berapa

Search This Blog

Powered by Blogger.