Tak berani cakap?





Frust sangat. Bila kadang2 things yang kita buat, kita tak bermaksud pn untuk jadi jahat. Lepas tu orang yang sedar kita buat tu tak betul, tak bagi tau. 

Last2 cakap belakang. 

Senyum2. Bisik2. 

Kita jadi bodoh2 sorang2. 

Sedih. 

Aku lebih suka orang yang cakap/sound kau direct kalau kau buat salah. Cakap je lah depan aku, aku terima. 

Tapi kalau dah semua nya cakap belakang. 

Lagi double sedih aku. 

Allah... :(







0 comments:

Search This Blog