Pickup Line


'Kat mana B?'

'Dalam hati you'

CIACIACIAAAAAA.

___________________________________

'Kat mana Yang?'

'Dalam hati you' (balas dendam) 

'I tau la I sentiasa dalam hati you. Maksud I, jasad you kat mana jasad jasad jasad'

'Oh jasad kat opis.'

_________________________________


Takkan la I nak benci dan marah you hanya atas sebab 1 kesilapan. Sedangkan beribu kebaikan telah you buat selama ni pada I, I takkan pernah salah memilih kali ni. Wahai Imamku. 

_______________________

Haritu Tot message aku dengan berbunyi macam ni, 'Hana kenapa kau lawak sangat?' aku tanya, kenapa? Rupanya dia dok proses dan melaksanakan pengkajian terhadap posting blog aku dari zaman sekarang hingga la zaman merepek aku. Aku tak sangka aku masih ada peminat, MASALAHNYA KAU MEMANG ADA PEMINAT KE.Oh tak kesah lah maka dengan ini aku dengan ikhlasnya ingin melambaikan tangan kepada Tot dengan ucapan, I love you Hanamaruku Lover(s) *flying kiss* *mulut bau tak* 

________________________________

Aku rasa macam nak buat buku. Tajuknya, 
Alamak, Hannamaruku Buat hal (?) 

Kalau ko tiru tajuk ni kuku kau ada cagu. 












2 comments:

amira faqihah said...

haha waiting for that buku !

Effie Hanan said...

Kau buat sekarang buku tu, aku beli! Aku boleh tolong taipkan, kau bayar aku red velvet cheese leleh.

Search This Blog

Powered by Blogger.